U bent hier

WORKSHOPS

29-02-2020 van 14u00 tot 17u00: Aromaworkshop & kinderyoga
door Inne Laureys en Anne Elst

Wil je graag samen met je kind, kleinkind, petekind, ... op ontdekking in de wereld van de etherische oliën? De kracht en werking ervan leren kennen?
Dan is deze workshop iets voor jullie!
Samen gaan we eerst tijdens een 2uur durende workshop badbruisballen maken en knutselen met klei waarin we werken met etherische oliën.

Daarna doen we een ouder-kindyoga sessie van 1 uur waarin we de oefeningen ook versterken door het gebruik van deze oliën. Het verschil is voelbaar en super leuk om samen te doen met je kind.
Op een leuke manier leer je meer over etherische olie, over yoga en over hoe je makkelijk thuis zelf rustmomentjes kan inbouwen in het toch vaak drukke leven.

Je gaat naar huis met je geknutselde bruisbal en klei, tips, een kaartje waarop de oliën met uitleg staan en de daarbij horende yoga oefeningen.
Zo kan je thuis alles toepassen wat je tijdens deze 3u gevoeld en geroken hebt.

Prijs // 55 euro per volwassene en 1 kind (minimum leeftijd 5 jaar)

Inbegrepen //
Materiaal, yoga, drankjes, vegan snacks
Workshop van 2u badbruisballen, klei
Ouder kind yoga 1u

Inschrijven // anne.elst@hotmail.be

==========================================================
20/3 + 3/4 + 24/4 + 8/5 IK ben IK groeidagen voor VROUWEN
door Nele Everaert & An De Vry

Verdere info volgt zo snel mogelijk .....

==========================================================

AN DE BRUYN
Ben je op zoek naar 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten?
Maar wat is er nu betrouwbaar en echt helemaal natuurlijk?

Ik ben me gaan verdiepen in de verschillen tussen synthetische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. De cosmeticawereld maakt zoveel reclame dat de meesten onder ons de bomen door het bos niet meer zien. Tijdens deze workshop ga ik hier dieper op in zodat je een duidelijker beeld krijgt van wat nu ECHT 100% natuurlijk is.

Inge en Eric van Diferencia ken ik al vele jaren persoonlijk waardoor ik helemaal overtuigd ben van de kwaliteit & betrouwbaarheid van de producten van Diferencia Phytopower Cosmetics. Inge heeft deze productlijn helemaal zelf ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste in haar eigen salon. Haar man Eric heeft enkele jaren geleden de overstap gemaakt vanuit de bouwsector en behartigd sindsdien alle administratieve zaken.
Zelf gebruik ik de producten ook al een 5-tal jaar.

De KRACHT van de producten van Diferencia phytopower cosmetics bestaat uit een combinatie van hoogwaardige biologische oliën met essentiële vetzuren,
welke je huid voeden en terug in zijn natuurlijke balans brengen.

Tijdens de workshop laat ik je kennis maken met de kinesio-test (=spiertest). Dit gebruik ik als meetinstrument om een specifiek stappenplan uit te werken voor jouw unieke huidbeeld.
Ik heb steeds de meeste producten op voorraad, dus voor wie onmiddellijk aan de slag wil, kan de uitgeteste producten tijdens de workshop aankopen. Dit is uiteraard helemaal geen verplichting. Kadobonnen zijn ook steeds beschikbaar, het bedrag bepaal je zelf.

Ik organiseer deze workshop regelmatig in de praktijk, maar kom deze ook graag geven bij je thuis. Aangezien het een intensieve workshop is, met ook een stuk huidconsult inbegrepen, maak ik de groep niet te groot en dus maximum 6 personen.
De inschrijvingsprijs is €15 per persoon.

Aanvraag voor workshop en boeking kan gebeuren via:

telefoon: 0472/126 949
mailan.diferencia@gmail.com